Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Δ.Τ. Γραμματείας Δράμας του Π.Α.ΜΕ για το Συλλαλητήριο στις 11/6






                                                         
    Δ.Τ. 12/06/2015 

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
OXI ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η Γραμματεία  Δράμας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει όλους όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο στην κ. πλατεία της πόλης ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές.
Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο Γιάννης Βοζικης, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δραμας ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:
Το ταξικό εργατικό κίνημα, οι δυνάμεις που συσπειρωνόμαστε στο Π.Α.ΜΕ., βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων για την οργάνωση της πάλης για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Τους καλούμε να κάνουν στην άκρη τη μοιρολατρία και τον εκφοβισμό που καλλιεργεί, χέρι-χέρι με την κυβέρνηση, η εργοδοσία αλλά και ο παλιός και νέος εργοδοτικός συνδικαλισμός. Δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που αντί να βάζουν φρένο στα σχέδια κυβέρνησης-δανειστών, βάζουν φρένο στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.

Τα παραδείγματα συνεχίζουν να είναι πολλά και διδακτικά. Τι να πρωτοαναφέρουμε; Τη στάση που κράτησαν (η πλειοψηφία της Διοίκησης του Σωματείου του Νοσοκομείου) οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο της Δράμας, που προσπάθησαν να υπονομεύσουν το συλλαλητήριο για την Υγεία που οργάνωσαν δεκάδες φορείς και σωματεία; Το κοινό ψηφοδέλτιο της παράταξης που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ στους δασκάλους για πολλοστή φορά; Το κάλεσμα του ΕΥΚ Δράμας στους εμποροϋπαλλήλους να δεχτούν να δουλεύουν ως τα ξημερώματα για τη «Λευκή Νύχτα», βάζοντας έτσι πλάτη για την παραπέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων;

Καλούμε κι απ’ αυτό τη βήμα λοιπόν, τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους νέους και τις νέες, να βροντοφωνάξουμε ότι δεν θα χαρίσουμε άλλο τον κόπο μας!

Ότι δεν θα επιτρέψουμε να περάσει ο συμβιβασμός, η ηττοπάθεια και η απογοήτευση! Έχουμε δύναμη που δε δοκιμάσαμε ακόμα. Κι αυτή η δύναμη βρίσκεται στη δημιουργία γερών και μαζικών σωματείων, σε ένα κίνημα που να χτυπάει απευθείας τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, με σταθερό μέτωπο απέναντι σε ΕΕ-ΔΝΤ και στις εκάστοτε αντιλαϊκές κυβερνήσεις.

Τώρα είναι η ώρα της αγωνιστικής απάντησης!

Ενιαία οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, σε συμμαχία με τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τους νέους και τις νέες,  να αποτρέψουμε τους νέους σχεδιασμούς. Όλοι μαζί, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας χωρίς εκπτώσεις στις διεκδικήσεις μας. Είναι αγώνας που άφορα τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή μας δυνατά, μαχητικά!

Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης.



ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ / ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ /
Τηλ: 6948586359 /  emailpamegrdramas@gmail.com

Εμφάνιση CAM00586[1].jpg

 Εμφάνιση CAM00570[1].jpgΕμφάνιση CAM00579[1].jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές Προβολές