Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση του Σωματείου για τις Αρχαιρεσίες στις 23.2.2014

Σε μια περίοδο που οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και εμποροϋπάλληλοι δεχόμαστε βίαιη επίθεση στους μισθούς και τα δικαιωμάτα που με αγώνες κατακτήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του Σωματείου μας.
Η συμμετοχή ήταν αυξημένη και ο αριθμός των μελών που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες έφτασε τους 111. 
Εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. που απαρτίζεται από τους: Μπιμπίκη Απόστολο, Βοζίκη Γιάννη, Κοτζαμπάση Γιάννη, Τσιβελικίδη Λευτέρη και Πέρρου Μαριάνα, 3 αντιπρόσωποι στο Εργατικό Κέντρο Δράμας, οι Κοτζαμπάσης Γιάννης, Μπιμπίκης Απόστολος και Βοζίκης ΓΙάννης και 1 αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, ο Μπιμπίκης Απόστολος.

Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τους καλούμε να συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν και πανελλαδικά οι δυνάμεις που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ. για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για το σπάσιμο της εργοδοτικής τρομοκρατίας και την ανακοπή της βίαιης επίθεσης κυβέρνησης και μεγαλοεργοδοσίας, της απόσπασης μικρών και μεγάλων κατακτήσεων, στον αγώνα για μια κοινωνία με εργατική- λαϊκή εξουσία, την μόνη ικανή να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Δράμα 24.2.2014
το Δ.Σ. 

Συνολικές Προβολές