Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Rebellion connexion - Ξύπνα

Active Member-Τι άλλο φοβάσαι

ΚΑΛΕΣΜΑΣΕΣΥΣΚΕΨΗ-Καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και φορείς του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα σε σύσκεψη την Πέμπτη 8/11 στις 8:30 μμ στο Δημοτικό Ωδείο με θέμα τα προβλήματα των εργαζομένων όλων των κλάδων και η προετοιμασία της απάντησής μας στην Απεργία στις 14/11 στο Δημόσιο και στις 28/11 στον Ιδιωτικό τομέ


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΠΑΜΕ ΔΡΑΜΑΣ
   τηλ: 6973962996, 6980770628           Email: pamegrdramas@gmail.com

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ
Απέναντι στην κοροϊδία της “εξόδου” από τα μνημόνια και τη δήθεν “κανονικότητα”, που ισχυρίζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πως επανήλθε, φέρνουμε στο προσκήνιο τις δικές μας αγωνίες, τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις. Η επόμενη μέρα των μνημονίων είναι φτιαγμένη με τα υλικά του χθες: αντιλαϊκά μέτρα, φοροληστεία, δουλειά έως τα 67, περικοπές στην Παιδεία και την Υγεία, ελαστική εργασία. Όλα αυτά είναι οι απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου, του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων, ώστε να πετύχουν τον στόχο της ανάπτυξης των κερδών τους ξεζουμίζοντας ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους. Στον στόχο αυτό συμφωνούν όλοι μαζί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καθώς και τα υπόλοιπα κόμματα που υποστηρίζουν την πολιτική της Ε.Ε. και τους στόχους της “ανταγωνιστικότητας” και της “κερδοφορίας” των επιχειρηματικών ομίλων.
Δεν κάνουμε βήμα πίσω από την απαίτηση της αναπλήρωσης όλων των απωλειών που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, από την κάλυψη των αναγκών μας.
Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων!
Το παρακάτω πλαίσιο αιτημάτων μπορεί να συσπειρώσει κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο:

§   Κατάργηση του νόμου Αχτσιόγλου - Βρούτση που καταργεί τις συλλογικές διαπραγματεύσεις.       Επαναφορά των ΣΣΕ και του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ για όλους.
§  Αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές. Προώθηση διεκδικήσεων κάλυψης απωλειών (13ο -14ο μισθό). 
§  Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
§  Κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.
§  Δημόσια καθολική υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση. Κατώτερη σύνταξη 600 ευρώ, στο 80% του κατώτερου μισθού.
§  Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Να σταματήσουν όλες οι διώξεις!
§  Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, των χαρατσιών, της φοροληστείας.
§  Απαιτούμε υποδομές εδώ και τώρα αντισεισμικής, αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής θωράκισης για να μην πνιγόμαστε με την πρώτη βροχή, να μην καιγόμαστε το καλοκαίρι.
§  Καμιά εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Δεν ανεχόμαστε να γίνει η χώρα μας αεροπλανοφόρο για επεμβάσεις. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους γείτονες λαούς. Έχουμε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες ανάγκες.

Συνάδελφοι, συναδέλφισες
Καλούμε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία και φορείς
 του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα σε
σύσκεψη την Πέμπτη 8/11 στις 8:30 μμ στο Δημοτικό Ωδείο
με θέμα τα προβλήματα των εργαζομένων όλων των κλάδων  και
η προετοιμασία της απάντησής μας
στην Απεργία στις 14/11 στο Δημόσιο και στις 28/11 στον Ιδιωτικό τομέα.

Συνολικές Προβολές