Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

KATAΓΓΕΛΙΑ για την άθλια προσπάθεια αποκλεισμού της ΔΑΣ από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ


KATAΓΓΕΛΙΑ
                                                                                                                  
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμπορουπαλλήλων ν.Δράμας, καταγγέλλει την άθλια προσπάθεια αποκλεισμού της ΔΑΣ από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ.
Οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της  ΓΣΕΕ έχουν δώσει εξετάσεις αναφορικά με το ποιων τα συμφέροντα εκπροσωπούν και το ρόλο τους επιβεβαιώνουν και με αυτή τους την μεθόδευση,  που με συνοπτικές διαδικασίες επιδιώκουν να πετάξουν εκτός Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ, το συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΣ, τον εκπρόσωπο των εργαζομένων.
Οι χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι μπορούν να κατανοήσουν τι συνεπάγεται αυτό. Χιλιάδες εργαζόμενοι που βρέθηκαν εν μια νυχτί στην ανεργία και απλήρωτοι έχουν προσωπική πείρα  ποιος από την διοίκηση του ΟΑΕΔ ήταν στο πλευρό τους, πρωτοστάτησε για να ξεπεραστεί η όποια γραφειοκρατία και εμπόδια έμπαιναν για να πάρουν την οικονομική ενίσχυση που δικαιούνταν.
Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του ΟΑΕΔ γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν και ανέδειξαν τα προβλήματά τους μέσα στο ΔΣ του ΟΑΕΔ. Τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και των ανέργων που λογοδοτούσε αποκλειστικά σε αυτούς και όχι σε εργοδοτικούς συνδικαλιστές.
Επίσης οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ γνωρίζουν από πρώτο χέρι ποιων τα συμφέροντα εκπροσωπούν τα συνδικαλιστικά- διευθυντικά  στελέχη του κλάδου ένας εκ των οποίων προτείνεται από την ΓΣΕΕ να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ και αναφερόμαστε φυσικά σε διευθυντικό στέλεχος του Σκλαβενίτη.
Ενοχλεί η φωνή της ΔΑΣ, η φωνή των εργαζομένων και θέλουν να τη φιμώσουν από κοινού ΓΣΕΕ- μεγαλοεργοδοσία - κυβέρνηση.
 Δεν θα τους περάσει!
Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν θέση και να καταγγείλουν τα παιχνίδια που παίζονται από τη γνωστή κάστα γραφειοκρατών - συνδικαλιστών πάνω στις πλάτες των εργαζόμενων και των ανέργων.

Συνολικές Προβολές