Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

MARKET IN



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ν. ΔΡΑΜΑΣ
sidyped@gmail.com     6980770628                                                                                 

Το Σωματείο Iδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων ν. Δράμας καταγγέλλει τις απαράδεκτες διώξεις εργαζομένων και συνδικαλιστών στα Γιάννενα στην επιχείρηση Market in, διαδόχου της Καρυπίδης. Με εντολή της εργοδοσίας, δύο εργαζόμενοι (μητέρα με 3 παιδιά και εργαζόμενος με χρόνια εργασίας στην πλάτη), σήμερα το πρωί σύρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Επιπλέον αναζητούνται με ανθρωποκυνηγητό στα σπίτια τους οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον Καρυπίδη αλλά και άλλοι συνδικαλιστές του σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Ιωαννίνων.
Η δίωξη αυτή των εργαζομένων στηρίζεται σε συκοφαντίες και αποτελεί προσπάθεια να χτυπηθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζομένων στα σούπερμαρκετ Καρυπίδης για τα δικαιώματά τους, για την ίδια τη δουλειά τους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει για άλλη μια φορά-όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις- ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί. Άλλωστε ετοιμάζεται να φέρει νέο χτύπημα στα εργασικά μας δικαιώματα στα πλαίσια της 3ης αξιολόγησης. Επιζητά να διασφαλίσει περαιτέρω τα συμφέροντα των μονοπωλίων και να εμπλουτίσει το νομικό οπλοστάσιο με το οποίο θα δένουν χειροπόδαρα οι καπιταλιστές τους εργαζόμενους και θα πολεμούν τις δίκαιες διεκδικήσεις τους.
Η τρομοκρατία όμως δεν θα περάσει.
Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων  Ν. Δράμας ενώνει τη φωνή του με όλα τα συνδικάτα και καλεί όλους τους εργαζόμενους να απαντήσουν με την οργάνωση του αγώνα τους εναντίον των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης και των μονοπωλίων.
Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι οι εργαζόμενοι!
Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου!
Να δικαιωθεί ο πολύμηνος αγώνας των εργαζόμενων στον Καρυπίδη, να δοθούν τα δεδουλευμένα τους και να κατοχυρωθεί το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία.    



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνολικές Προβολές